Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


1)  Παραλαβή και πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Καθηγητή Αντ. Κεραμοπούλου 5, Αγίας Σοφίας,Θεσσαλονίκη.

Τηλ.:2310 231002


2)  Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο), είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβή Courier

Έξοδα Αντικαταβολής 2€

Συνεργαζόμαστε με την εταιρία παραδόσεων  speedex, η οποία διαθέτει κινητά pos και στην περίπτωση αντικαταβολής μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν με την κάρτα σας στον υπάλληλο της εταιρίας.


3)  Με Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (ή σε κάποιο κατάστημα ή μέσω e-baking)

Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας. Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει από την ίδια τράπεζα. Διαφορετικά, επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά κόστη που ενδεχομένως προκύψουν.

 

 Aρ. λογ.: 0026.0191.02.0200796169

 IBAN:      GR7102601910000020200796169

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: I. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΟΝ. ΙΚΕ

 

με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο με email στο vitamines.iamata@gmail.com

 

4)  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ασφαλών συναλλαγών της Paypal. Μέσω αυτού του συστήματος μπορείτε να εκτελείτε πληρωμές για αγορές που κάνετε, έχοντας διασφαλισμένη 100% την συναλλαγή, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν, πολύ εύκολα και δωρεάν, σε αυτή τη διεύθυνση www.paypal.com.

5)  Με πιστωτική κάρτα κατά την ολοκλήρωση της Online παραγγελίας σας.

•         μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro

Τρόποι Αποστολής

Το vitamines & iamata αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε όλη την  Ελλάδα. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό κατάστημα vitamines & iamata στην Αγία Σοφίας, Καθηγητή Αντ. Κεραμοπούλου 5, ή με αποστολή της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της παραγγελίας σας. 

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

1.      Γίνεται συγκέντρωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2.      Ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα,  με αποστολή email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

3.      Η παραγγελίας σας δεσμεύεται για παραλαβή από το κατάστημα για 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσής της.

4.      Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελίας σας ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία δέσμευση.


Στοιχεία Καταστήματος 
Καθηγητή Αντ. Κεραμοπούλου 5, Αγίας Σοφίας, Θεσσαλονίκη 54622, τηλ 2310 231002


Ωράριο καταστήματος 
Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο 10:00πμ-18:00μμ

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10:00πμ-21:00μμ

Αποστολές εντός Ελλάδος


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας με την  εταιρία ταχυμεταφορών - courier speedex.


Υπάρχουν οι εξής τρόποι παράδοσης:

•         Εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας. 

•         Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα αποσταλλεί η παραγγελία σας:

1 εργάσιμη ημέρα για περιοχές : Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Κέρκυρα.
2 εργάσιμες ημέρες για περιοχές : Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησο, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο.

 

Κόστος αποστολών
 

•         Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 39€ και 4kg αντίστοιχα, το κόστος μεταφορικών είναι 3€.

•         Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 39€ και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 4kg, δεν υπάρχει επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.

•         Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 4kg, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 0.90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

•         Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 2€.

•         Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.